Karin Linder, generalsekreterare i Svensk biblioteksförening, Thord Eriksson, chefredaktör Biblioteksbladet och Johanna Jonsson, art director Biblioteksbladet.

Det planerade frukostmötet om Biblioteksbladet som är under omgörning med hjälp av A4 skjuts fram till efter sommaren. Vi återkommer med nytt datum i höst. Så här skrev vi i den ursprungliga inbjudan:

Det första numret av Svensk biblioteksförenings tidning Biblioteksbladet kom ut 1916. Hur förvaltas traditionen när den nu görs om i grunden? Hur fortsätter den att vara relevant för sina krävande läsare?
En ny strategi för journalistiken har tagits fram och såväl magasin som digitala kanaler genomgår en total förvandling. Är du nyfiken på hur tankarna går och hur långt arbetet har kommit?

Välkommen på ett kostnadsfritt frukostseminarium. Medverkar gör Svensk biblioteksförenings generalsekreterare Karin Linder, Biblioteksbladets chefredaktör Thord Eriksson och art director Johanna Jonsson.

Frukostseminariet vänder sig i första hand till kommunikationschefer och redaktörer.