Detta gör A4

A4 levererar en rad tjänster till olika kunder med unika behov och önskemål. Vi hjälper en del kunder med målgruppsanalys, andra med att välja kanal för olika typer av budskap. Vi räds inte för att använda tryckta tidningar, i den fasta förvissningen om att uppsökande medier ibland slår de digitala bubblorna.

Med det sagt har vi många kunder som vi hjälper med webbdesign, digitala nyhetsbrev, uppdateringar på sociala medier och rörliga bilder för webben. I diskussioner kring digitala strategier är A4 en erfaren samtalspartner.

Hos oss köper du det du har behov av och aldrig grisen i säcken. För vissa kunder gör vi bara delar av en tidningslayouten, för andra kunder står vi för allt från chefredaktör till trycklämning samt webbuppdateringar, sociala medier och digitala nyhetsbrev. Inget jobb är för litet eller för stort och du är alltid en prioriterad kund hos A4.

A4-metoden

A4 lägger stor vikt vid att förstå dig som kund. Som ett första steg i förändringsarbetet slår vi gemensamt fast förändringens syfte. Tillsammans isolerar vi de viktigaste kärnvärdena för produkten samt hittar de bästa kanalerna för ert budskap – digitala som tryckta.

Med denna grund blir det lätt att göra rätt. Vi levererar ett koncept, sätter struktur, designar och avslutar med implementering.

Prova din tidning & sajt

Designprovning

Designprovningen låter webbsajter, tidningar och tidskrifter ta pulsen på formgivning och innehåll till en fast och låg kostnad. Resultatet presenteras i ett detaljerat protokoll. Idag har över hundra tidningar och magasin låtit A4 gå igenom sina produkter. 

Innehållsprovning

A4:s erfarna redaktörer och formgivare går igenom struktur, rubriker, ingresser, tilltal, bildval, formgivning, typsnitt med mera. Resultatet presenteras i ett besiktningsprotokoll – ett utmärkt underlag inför kommande utvecklingsprocesser.

Digitalprovning

Hur väl fungerar er digitala kommunikation? Hur samspelar de kanaler ni arbetar med? Hur fungerar tilltalet? Når ni era målgrupper? Hur kan kommunikationen bli effektivare? A4 analyserar nuläget och ger förslag på förbättringar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

A4 skickar regelbundet ut nyhetsbrevet A4 med inspiration och nyheter om oss. Så missa inte nästa brev, anmäl dig nedan.

Anmäl dig här

Låt mig berätta mer!

Testa oss! Mejla vd@a4.se och begär offert så hör vi av oss. Diskutera uppdraget direkt med vd Göran Carstorp på tel 070-510 28 35.