Integritetspolicy

Om du som kund har ingått ett avtal med oss, om du frilansar för oss, om du sökt jobb hos oss, om du prenumererar på vårt nyhetsbrev eller om du i övrigt använder våra tjänster kan du komma att lämna information till oss som anses utgöra personuppgifter.

De typer av personuppgifter som A4 samlar in kan omfatta:
• namn och kontaktinformation, adress, mobilnummer och e-postadress;
• leverans- och faktureringsinformation, betalningsinformation och annan information som du lämnar i samband med köp eller leverans av en produkt eller tjänst.
• IP-adress.

Kakor som delas när du besöker vår webbplats
En kaka, eller cookie, är en liten textfil som sparas i din enhet när du besöker en webbplats som använder kakor. Nästa gång du besöker samma webbplats kan den läsa din kaka och visa sidorna enligt dina inställningar. På A4.se använder vi ett antal kakor för att kunna analysera hur webbplatsen används av användarna, samt att göra webbplatsen snabbare. Information som vi samlar in är bland annat hur många som besöker webbplatsen och vilka enheter som används för att besöka webbplatsen.

Kakor vi för närvarande använder är kopplade till
• WordPress, vårt publiceringsverktyg, sparar kakor för att vi ska känna igen dig när du återvänder till oss och för att grundfunktionerna ska fungera. Mer information finns här (på engelska).
• Google analytics, som samlar statistik som vi använder för att förbättra vårt innehåll.

Du kan själv göra inställningar i din webbläsare som automatiskt nekar till lagring av kakor eller som gör att du informeras varje gång en webbplats vill lagra en kaka. Du kan också gå in och radera alla kakor som satts tidigare. Vilka inställningar du kan göra beror på vilken webbläsare du använder, se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Om du väljer att inaktivera cookies kan det innebära att vissa saker slutar att fungera, och att inställningar inte sparas.

Nyhetsbrev
När du väljer att prenumerera på våra nyhetsbrev och e-postutskick sparar vi din e-postadress. Om du inte längre vill ha våra utskick avregistrerar du dig via en länk som finns i botten på varje utskick. Nyhetsbrev som skickas från A4 skickas via tjänsten Ungapped som sparar all data på servrar inom EU. E-postadressen sparas hos Ungapped och används inte till något annat än att skicka nyhetsbrevet du själv anmält dig till.

Vår användning och delning


Vi använder inte dina personuppgifter i något annat sammanhang och sparar dem bara så länge som de är nödvändiga.

Dina rättigheter
Du har rätt att begära ut information om vilka personuppgifter som vi har registrerat om dig och hur dessa används, efter skriftlig ansökan ställd till oss enligt kontaktuppgifterna nedan.

Kontaktuppgifter
Om du har några frågor om denna Integritetspolicy, vår användning av dina personuppgifter eller om du vill använda dig av dina rättigheter kan du kontakta oss på info@a4.se