Vad vi gör

De tjänster och den expertis vi erbjuder på A4 – som innehåll, design och digitalisering – hänger tätt ihop med uppdragsgivarens övergripande strategi och skarpa verksamhetsmål. Därför lägger vi stor vikt vid att förstå dig som kund, ditt syfte och vad du vill uppnå. Vi börjar från grunden – och hjälper dig hela vägen fram till implementering.

A4 erbjuder tjänster inom alla dessa områden:

Strategi och analys

En stark strategi är den bästa kompassen för
att inte springa vilse i dagens snabbrörliga medie- och kommunikationslandskap. På A4 hjälper vi kunder att ta fram hållbara strategier – för varumärken, kanalval, innehåll eller teknik – som stöttar era mål, er affär och er kommunikationsplan. Når ni rätt målgrupp? Med rätt budskap? I rätt kanaler? På A4 har vi både spetsen och bredden som löser detta.

Kvalitetsjournalistik

Trovärdigt och engagerande originalinnehåll är ett oslagbart sätt att kommunicera med människor. På A4 jobbar chefredaktörer, journalister, digitala redaktörer och Art Directors med erfarenheter från landets största redaktioner och alla olika medieslag. Vi skapar kvalitetsjournalistik och storytelling som sticker ut – självklart i linje med pressetik och publicitetsregler.

Design

Dags att lyfta ditt varumärke, din sajt, tidning eller någon annan produkt till nästa nivå? A4:s prisbelönta Art Directors stärker det kreativa och visuella uttrycket i både digital och tryckt form. Vi erbjuder allt från större redesign- och branding-insatser – i alla kanaler – till löpande layout och tidningsproduktion. Vi vet att design är så mycket mer än vackra färger och snygga typsnitt – det är varumärke, affär och strategi.
.

Digitala medier

Hur blir du läst, sedd och lyssnad på digitalt? Hur får du nyhetsbrevet, webben eller LinkedIn att flyga? Är det äntligen dags att börja podda? Och hur går det med din AI-policy? För vissa av A4:s kunder är onlinekanalerna naturliga komplement till den tryckta tidningen – för andra är det bara digitalt som gäller. På A4 jobbar vi analys- och insiktsdrivet och har kompetens inom alla moderna medieslag: sajter, sociala medier, nyhetsbrev, rörligt och podcasts. Vi kan hjälpa er både där ni befinner er – och dit ni vill. 

Produktion

När konceptet är klart, kanalstrategin på plats eller tidningen redesignad börjar det viktiga arbetet med innehållsproduktionen. A4 sysselsätter fler än 20 av landets skickligaste redaktörer, journalister och Art Directors – specialiserade på såväl fördjupande reportageinnehåll som att möta tajta deadlines i det digitala nyhetsarbetet. Hos A4 får du både dina egna redaktionella kontaktpersoner – och kraften från hela vår redaktion och vårt stora nätverk. Vi är även experter på tryckupphandlingar och kan hjälpa dig att spara mycket pengar.

Digital utveckling och projektledning

Att upphandla tech och nya plattformar blir lätt en dyr investering och du kan få leva med dina val under lång tid. Så hur vet du att du inte köper för mycket, inte för lite – utan rätt? På A4 har vi kompetensen och kontaktnätet som hjälper dig att ta kloka beslut utifrån just dina digitala behov och möjligheter. Behöver du en pålitlig partner och rådgivare i valet av webbyrå eller för omgörningen av din sajt – prata med oss. Vill du att vi tar hand om projektledningen och säkrar leveransen så fixar vi självklart det också.

Låt mig berätta mer!

Vill du anlita A4, få en offert eller veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Maila mig på vd@a4.se eller ring mig på 070-357 40 06. Välkommen att höra av dig!

Jens Stenberg, VD A4

Prenumerera på A4:s nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut A4:s nyhetsbrev med inspiration, guidande artiklar, spaningar om mediebranschen och nyheter om A4. Det är helt gratis att prenumerera. Missa inte nästa nyhetsbrev – anmäl dig nedan!

Anmäl dig här