Styrelsen har i dag utsett Jens Stenberg till ny vd för kommunikationsbyrån A4 Text & Form AB. Jens Stenberg är en erfaren journalist och publicistisk ledare som har arbetat i roller som digital innehållschef, chefredaktör och ansvarig utgivare. Han har även haft affärsutvecklande uppdrag i svenska mediekoncerner med fokus på bland annat redaktionell organisationsutveckling och digital transformation.

Senast kommer Jens Stenberg från rollen som affärsutvecklare på Aller Media. De senaste åren har han även ingått i styrelsen för Sveriges Tidskrifter. Med sin erfarenhet och kompetens är Jens Stenberg rätt person att vidareutveckla A4:s erbjudande till befintliga och nya kunder och fortsätta leverera trovärdig, journalistiskt präglad och lojalitetsskapande kommunikation.

Jens Stenberg efterträder nuvarande vd Göran Carstorp, som med ett helt yrkesliv som journalist, chefredaktör och vd nu valt att styra över sin egen tid. Tillträdet sker den 1 september.

– Jens erfarenhet av att utveckla kvalitetsinnehåll i ett brett spektrum av kanaler och format är en perfekt matchning mot A4:s stolta 35-åriga historia av att kombinera innehåll och form av högsta klass på ett sätt som utvecklar våra kunders verksamhet och relationer. Det ska bli väldigt roligt att få se honom, tillsammans med våra duktiga medarbetare, ta A4:s erbjudanden till nästa nivå. Vi hälsar honom varmt välkommen till oss! säger Pelle Anderson, ägare A4.

– Jag lockas och inspireras både av A4:s starka historik och stora ambitioner framåt. A4 har alltid utmärkt sig med sin prisbelönta kombination av kvalitetsjournalistik och design – numera självklart även i digitala medieslag och kanaler. Jag ser fram emot att få att fortsätta den resan framåt ihop med A4:s medarbetare, kunder och styrelse, säger Jens Stenberg, tillträdande vd.

– Jag vill passa på att tacka avgående vd Göran Carstorp för hans insatser. Under hans sju år långa vd-skap har omsättningen fördubblats och kunderna fortsatt att välja A4, säger Pelle Anderson.

 

Kontaktpersoner:
Jens Stenberg, 070-357 40 06
Pelle Anderson 070-744 95 11