Det första numret av Svensk Biblioteksförenings tidning Biblioteksbladet kom ut 1916. Hur har traditionen förvaltats när tidningen nu har gjorts om i grunden – med en digital satsning som utgångspunkt inför framtiden?
Hur fortsätter den att vara relevant för sina krävande läsare?
En ny strategi för journalistiken har tagits fram, och såväl magasin som digitala kanaler har genomgått en total förvandling.

Är du nyfiken på hur väl tankarna har fungerat när de realiserades?
Välkommen på kostnadsfritt frukostseminarium på A4 fredagen den 29 oktober kl 8.00-9.00. Medverkar gör Svensk Biblioteksförenings generalsekreterare Karin Linder, Biblioteksbladets chefredaktör Thord Eriksson och digitala redaktör Annika Clemens.

Frukostseminariet vänder sig i första hand till redaktörer och kommunikationschefer. För att minska risken för smittspridning begränsar vi antalet deltagare till högst 20 personer. Vi förutsätter att du som deltar är vaccinerad. Anmäl dig här, senast 21 oktober.