I januari kom första numret av nya Socionomen ut efter en redesign av innehåll och form av A4. Nu är tidningen nominerad till Sveriges Tidskrifters pris för Årets Tidskrift Fackpress.

Socionomen ges ut av Akademikerförbundet SSR och produceras sedan 2020 i sin helhet av A4. Art Director är Louise Bååth och chefredaktör är Lena Engelmark. Projektgruppen för omgörningen var Barbro Jansson-Lundkvist, projektledare och Ulrika Sandh, art director.


 

 

I nya Socionomen vänder sig tidningen via #nyexadsocionom till en av tidningens prioriterade målgrupper – studenterna. På socionomen.se och i tidningens sociala kanaler kan läsarna följa två nyblivna socionomer under deras första år i yrket.

– Genom att läsarna får följa de två studenterna över ett helt år hoppas vi kunna ge en djupare bild av hur det kan vara att komma ut i yrket. Och de som vill får gärna berätta om sina egna erfarenheter under taggen #nyexadsocionom, säger Annika Sjöberg, projektledare för #nyexadsocionom.

Vill du ha hjälp att göra filmer för publicering på webben eller på sociala medier? A4 producerar idag filmer åt flera olika uppdragsgivare. Kontakta vd Göran Carstorp och berätta vad du vill göra, så hjälper vi dig.