Det vankas champagne på A4! Bland de nominerade bidragen till det prestigefulla Publishingpriset 2022 har A4 sammanlagt tolv nomineringar.

– Nytt för i år är att våra webbtidningar tagit rejäla steg framåt. Nu syns det i nomineringsregnet vilket är fantastiskt roligt, säger Göran Carstorp, vd för A4.

I kategorin för webbtidningar och nättidningar tävlar vi mot oss själva eftersom A4:s produktioner har knipit fyra nomineringar av sex totalt. Här är nättidningarna Biblioteksbladet, Socionomen, Akademikern och Chefstidningen nominerade.

– Det här är vi superstolta över, säger Göran Carstorp.

När det gäller våra printproduktioner har A4 sammanlagt åtta nomineringar i olika kategorier. Här finns Edition’22 (Sveriges Tidskrifter), Magasin B (Bröstcancerförbundet), Essens (fackförbundet SRAT), Biblioteksbladet (Svensk biblioteksförening), Omvårdnadsmagasinet (Svensk sjuksköterskeförening), Chefstidningen (Akademikermedia & Utbildning AB), Socionomen (Akademikerförbundet SSR) och Akademikern (Akademikerförbundet SSR).

Det är inte första gången A4 har många nomineringar till Publishingpriset med våra produktioner. För två år sedan valdes A4 in i Publishingprisets Hall of Fame då vi sammanlagt har vunnit 14 gånger från år 2009 till år 2020.