Är du och ditt företag våra nya kontorsgrannar?

Vi sitter i charmiga och kreativa vindslokaler i ”Julius hus” på Bondegatan – ett klassiskt före detta bageri på Södermalm i Stockholm, närmast under himlen, alldeles runt hörnet från Nytorget och mitt i SoFos mysiga myller av kaféer, restauranger och butiker.

Länge har vi delat lokaler med det trevliga gänget på Sealfx, som just nu växer så det knakar och därför ska flytta till ett eget kontor i vår.

Vårt kontor har massor av charm, fräscha ytor, stavparkett på golvet och utsikt över söders takåsar åt tre håll. Vi har ett stort gemensamt kök, ett mycket fint större konferensrum – perfekt för workshops, personalmöten, kundmöten, styrelsemöten med mera – samt mindre rum och funktioner för möten med färre deltagare, avskilda telefonsamtal etc.

Fem trappor ner har vi en av Stockholms finaste små innergårdar där vi haft mingel, sommarfester och annat. Våra nuvarande hyresgäster disponerar i nuläget tre olika rum som rymmer minst 3 + 3 + 2 arbetsplatser – och det finns option på att hyra ytterligare ett rum med plats för minst 2 arbetsplatser. Så viss flexibilitet finns beroende på behov.

Andra fördelar – förutom att vi är ett härligt gäng här på A4 – är att vi står för det administrativa kring gemensam teknik, städning, kaffe, frukt och annat kontorsfix.

Hör av dig om det låter intressant direkt till vår vd: jens@a4.se.

Varmt välkommen till oss på Bondegatan!

Bondegatan 21, A4:s lokaler.
Bondegatan 21, A4:s lokaler.
Stort kök med utrymme för soffhäng
Stort kök med utrymme för soffhäng.
Vindsvåning med utsikt över takåsarna.
Innergården. Här kan man arrangera mingel och fest när vädret tillåter.
Innergården. Här kan man arrangera mingel och fest när vädret tillåter.

 

Flera mindre rum, vissa med rejäl takhöjd.
Flera mindre rum, vissa med rejäl takhöjd.