Efter omgörningen av Biblioteksbladets sajt har trafiken ökat med över 50 procent. Nya Biblioteksbladet.se lanserades i samband med Bokmässan i slutet av september. Under årets tre sista månader hade vi drygt 107 000 unika sidvisningar, jämfört med drygt 71 000 under samma period föregående år.

En helt ny sajt med ny design, tillhörande nyhetsbrev och ett aktivt redaktionellt arbete med nyheter på sajten har gjort att nya läsare har hittat till Biblioteksbladet och att läsarna är inne på sajten oftare. Bakom det redaktionella arbetet står chefredaktör Thord Eriksson och webbredaktör Annika Clemens. Omgörningen gjordes av A4 efter önskemål av kunden, Svensk biblioteksförening, om ökat digitalt fokus.

Behöver du hjälp med att få upp trafiken på din sajt? Mejla A4:s vd Göran Carstorp så hjälper vi dig!