Här är de – våra nya arbetskamrater, som framför allt kommer att arbeta med våra digitala uppdrag.

Carin Fock har tidigare arbetat som reporter, programledare och webbredaktör på några av landets största nyhetsredaktioner. Närmast kommer hon från TV4 Nyheterna, SVT Nyheter och Ekot. Carin brinner för frågor som rör vård, omsorg och läkemedel. Hos oss arbetar hon därför framför allt med Svensk Farmaci och Omvårdnadsmagasinet.

Stefan Karlsson har arbetat som redaktör, reporter och redigerare på tidning och nyhetsbyrå, på senare tid även som kommunikatör med ansvar för digitala kanaler. På A4 blir Stefans roll främst som reporter och webbredaktör för Akademikerförbundet SSR:s tidning Akademikern.

Jenny Palmqvist har en lång och bred erfarenhet av journalistiskt arbete och utbildad i digital management. Senast kommer hon från Svenska Cykelförbundet där hon arbetat som marknadskommunikatör och pressansvarig. Hos oss ska Jenny bland annat arbeta som webbredaktör för Socionomen.