Hur viktigt är det för en organisation med journalistisk kommunikation?

För fem år sedan lade fackförbundet DIK, som bland annat organiserar kommunikatören, ned sin medlemstidning. Det väckte mycket uppmärksamhet på andra fackföreningar och många undrade om fler förbund skulle följa efter. När DIK fem år senare kommer tillbaka med en ny medlemstidning, Magasin K, väcker det frågan: Saknade medlemmarna en journalistisk kanal för att belysa medlemmarnas frågor? Vilka var erfarenheterna bakom beslutet att satsa på journalistik igen?

Torsdagen den 10 november kl 9-10 berättar Johanna Lindell, vd på DIK, på ett kostnadsfritt frukostseminarium på A4, hur tankarna har gått och vilka nya erfarenheter de har gjort sedan starten av tidningen.

Varmt välkommen att anmäla dig till seminariet och till frukosten innan. Sista anmälningsdag är måndag 7 november. Du kan lyssna digitalt om du föredrar det.

 

 

Anmäl dig här!
monika@a4.se