Oj, vilket prisregn över A4! Vi försvarade vår position som enda journalistiska byrå i Publishinggalans Hall of Fame genom utmärkelser för medlemstidningarna Magasin B och Akademikern.

Magasin B, som ges ut av Bröstcancerförbundet, vann priset i kategorin Individ för ”en saklig och kunnig framställning med porträtt som uttrycker styrka, skönhet och värdighet”, skriver juryn. Redaktör på A4 är Annika Sjöberg Larsson och art director är Johanna Jonsson. Chefredaktör är Bröstcancerförbundets ordförande Susanne Dieroff Hay.

Akademikerförbundet SSR:s medlemstidning Akademikern vann priset i kategorin Yrke för ”kaxiga illustrationer, tydlig identitet, bra flöde och ett utmärkt innehåll som får ta plats”. Chefredaktör är Johanna Kvarnsell och art director Kajsa Isenberg.

Tidigare under hösten vann A4:s Lotta Lundin Fackföreningspressens pris för sin formgivning av ett reportage i premiärnumret av den av henne redesignade tidningen Publikt.